Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Jaap Boas

Welkom op mijn website.

Onder de noemer Abenboas stel ik, Jaap Boas, zelfstandig opererende assistent-accountant / boekhouder met meer dan 20 jaar werkervaring, de jaarrekeningen samen en zet ik op en verzorg ik de boekhouding, ook analyseer ik financiële gegevens bij mijn cliënten en onderhoud ik de dagelijkse contacten betreffende de financiën. 

Als u iemand zoekt met een ‘hands on’, ondernemende en pro-actieve instelling, die in een team op zijn best is, bent u bij Abenboas aan het juiste adres. Goed in efficiënt en secuur werken.

Bekijk hier mijn CV (download) om een indruk te krijgen van mijn opleiding en werkervaring. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. (Of kijk ook op mijn andere website genaamd  Boekhouder Baarn | Jaap Boas voor verder informatie.)

Contact

Copyright © 2023 Abenboas
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren